Äntligen!

Det våras för supdernördakademikerna med fler högskolepoäng än vad medel-Svensson har i studieskulder (okej, över lite kanske men wtf liksom)



Tack för den Aftonbladet - här ska registreras!

Edit: det var skräp.

Förövrigt...

... så jobbar jag fortfarande inte på att bli av med mitt major fucking fail för punkt nummer fyra. Istället surfar jag Taiwan. Har kollat planet/flygbolaget vi flyger med (Cathay Pacific Airways ftw!), var man ska bo i Hong Kong, att Kaohsiungs hamn visst är topp fem världens största containerhamnar och att man inte kan bada i havet eftersom det är så förorenat. Ändå är det mest designen på blogg.se som jag stör mig mest på. Frågan är om jag kommer ägna mer tid åt att försöka få till utseendet på bloggen än att skriva i den? Det är faktiskt lite småtroligt. Fram till dess bjuder jag på en snodd screenshot från Google Maps över universitetet vi kommer vara på under några av de kommande veckorna.


Check, check, check and major fucking fail

Okej, det är väl en del att fixa innan man åker bort i någon månad till något land i Asien som visserligen är mer utvecklat än många andra, men som ändå består av djungler och har tropiska stormar och sånt. Nu när jag börjat checka av saker i min korta, oorganiserade lista som jag har någonstans i mitt huvud börjar jag känna mig ganska redo att åka.

Köpt biljett - check
Kollat eventuella visumreglar - check
Kanske ta den där hepatit A-sprutan som jag aldrig fått ändan ur vagnen för - check (tid om drygt en timma)
Jobbat med den artikel jag tänkt presentera i Taiwan - fail. Major fucking fail som det nog till och med skulle kunna heta på Wow-språk.

På tal om Wow (nu handlar det väl inte så mycket om World of Warcraft i en Taiwan-blogg, men ffs, jag är ju inte där ännu ändå) så hakade jag på the pug from hell igår i VoA 25-manna. Otroligt många versaler och varianter på vilka ord som passar ihop med fuck. Det gick till slut efter några wipar och utbyten av folk, och jag fick mina Emblems of Valor så jag kunde köpa en ring. Men jag måste ändå  erkänna att jag kommer sakna pugs from hell där borta i Taiwan.

Planerat men oväntat

Nästan två månader efter att vi sökt pengar visar det sig att jodå, klart ni ska åka. Åka snart dessutom. Om drygt två veckor bär det av till Kaohsiung i Taiwan och vi stannar i nästan fyra veckor. Fast då hinner vi ju med ett stopp i Hong Kong också på vägen hem. Har nog inte riktigt sjunkit in ännu, men biljetterna är redan köpta, eventuella visumregler och vaccinationer avklarade och tja, det är nog bara en större resväska som saknas. Och badkläder. Det var 28 grader varmt och solsken igår i Kaohsiung. Fast vi ska jobba en del också, annars hade det nog varit lite för bra för att vara sant (även om det är ett väldigt förmånligt stipendium)

Tanken är väl att jag lägger upp lite bilder och text här istället för på fejsbok. Får se hur det går med den ambitionen.

RSS 2.0